ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Ο πελάτης πληρώνει το αντίτιμο της παραγγελίας στην εταιρεία Courier, η οποία ενεργεί κατ’ εντολή του xs-sport.gr, με την παράδοση του προϊόντος στον τόπο που έχει υποδείξει ο πελάτης ή την παραλαβή του προϊόντος από το χώρο της εταιρίας Courier. Στην περίπτωση της αντικαταβολής το συνολικό ποσό της παραγγελίας δε μπορεί να υπερβεί τα 500€.

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ/ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Ο Πελάτης εισάγει τον αριθμό της τραπεζικής του κάρτας καθώς και την ημερομηνία λήξης της και τον κωδικό ασφαλείας (CVV). Στην συνέχεια μεταφέρεται στο ασφαλές περιβάλλον πληρωμών της Eurobank.Τέλος, επικυρώνει την παραγγελία του πατώντας το κουμπί «ΠΛΗΡΩΜΗ». 

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Με την επιλογή κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό επιλέγετε να καταθέσετε το σύνολο της παραγγελίας σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς του xs-sport.gr

EUROBANK IBAN: GR14 0260 1480 0006 1020 0621 012

Δικαιούχος του παραπάνω λογαριασμού : ΧΑΡΑΤΣΑΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΣΟΦΟΚΛΗ .

Παρακαλούμε όπως συμπληρώνετε στην αιτιολογία της κατάθεσης, τον αριθμό παραγγελίας ή το ονοματεπώνυμο με το οποίο έγινε η παραγγελία.

Σε περίπτωση που επείγει η παράδοση των εμπορευμάτων προωθήστε μας το αποδεικτικό κατάθεσης στο xs-sport@hotmail.com για να σας αποστείλουμε την παραγγελία σας άμεσα.